Bli medlem
HemKarriär & utvecklingCV, jobbansökan och intervjuträning

CV, jobbansökan och intervjuträning

Nu kan du som medlem kostnadsfritt ta del av den digitala utbildningsplattformen LMS som är framtagen av Manpower Matchning. Utöver utbildningsplattformen kan du också få experthjälp med exempelvis CV, jobbansökan och intervjuträning av Sveriges bästa jobbcoacher.

Vad finns egentligen i den digitala utbildningsplattformen LMS? 

Utbildningsplattformen är flexibel och du kan navigera runt bland den eller de avsnitt du själv känner är viktigast för just dig i ditt arbetssökande. Ta del av videos, information och tips om:

 • CV – råd och informtation som behövs för att upprätta ett konkurrenskraftigt CV. Vad får en rekryterare eller ett företag att välja ut ditt CV före alla andras?
 • Personligt brev – tips, tekniker och handfasta råd för att formulera ett vasst personligt brev inför din jobbansökan.
 • Personlig inventering – lär dig inventera och formulera din kompetens och dina egenskaper.
 • Arbetsintervjun – inför, under och efter intervjun. Hur kan du förbereda dig och vad ska du tänka på för att lyckas i anställningsintervjun?
 • Att ta kontakt med arbetsgivare – att inte ta ett nej, tips för spontana kontakter och om att hitta företag att kontakta.
 • Sociala medier – så används sociala medier bäst i ditt jobbsökande, nätverkande och din digitala identitet.
 • Motivation och målsättning – om att arbeta mot mål och målsättningstekniker.
 • Bemanningsföretag – vad krävs för att jobba som konsult? Hur funkar det att jobba i ett bemanningsföretag?
 • Arbetsrätt – rättigheter, skyldigheter, kort om kollektivavtal, semester, lön m.m.
 • Kommunikation & intervjuträning – vikten av kroppsspråk, första intrycket m.m. T.ex. på en anställningsintervju – är det bara vad du säger med dina ord som räknas?
 • Anställningsstöd – information, olika typer av anställningsstöd och hur det fungerar. 

Innehållet är framtaget av experter inom arbete och arbetsmarknad. Plattformen innehåller information i både textformat, videoformat och en del uppgifter. Allt för att du ska få en fördjupad bild av hur arbetsmarknaden ser ut idag, vad som krävs för att bli anställningsbar och för att nå ditt mål mot arbete. Plattformen kan användas både via dator, mobil eller surflatta och är tillgänglig dygnet runt.

Kort info om Manpower Matchning

Manpower Matchning jobbar varje dag med att coacha och stötta personer mot ny sysselsättning. Sedan 2014 har de lyckats hjälpa drygt 11.000 ut i sysselsättning, alltså nytt jobb eller studier. I huvudsak jobbar Manpower Matchning med programmet Rusta och Matcha via Arbetsförmedlingen, men nu kan även du som medlem hos Säljarnas ha möjligheten att ta del av detta erbjudande. Vill du ha experthjälp för att hitta ditt nästa drömjobb? Fyll i formuläret nedanför så hör vi av oss.

Om du ännu inte är medlem hos Säljarnas men är intresserad av att använda vår digitala utbildningsplattform LMS. Ta chansen att utveckla dina kunskaper och dra nytta av våra resurser genom att registrera dig idag.