HemAnställning & trygghetHELP

HELP

Säljarnas Riksförbund, i samarbete med HELP försäkring, erbjuder en juristförsäkring som en ny förmån för våra medlemmar, som kompletterar den arbetsrättsliga hjälp du får utav våra egna jurister.
Juristförsäkringen täcker de viktigaste rättsområdena inom privatjuridik och ger medlemmar och deras familjer tillgång till jurist, oavsett om det gäller juridisk rådgivning eller tvistelösning.

Det är viktigt att stänga av jobbet och fylla på med energi under helger, kvällar och på semestern. Alla vet inte och orkar inte engagera sig i vad de behöver. Framförallt inte när det kommer till privatjuridik.
Få har tiden, pengarna och orken att tillvarata sina rättigheter i en skilsmässa, vårdnadstvist eller med den där krånglande hantverkare och ohederliga teleoperatören.

Du behöver inte tänka på kostnaden eller använda din tid. HELP driver ärenden och tillvaratar dina rättigheter, så att du har tid att vara chef, god vän och förälder!
HELP ger dig en privatjurist som skriver dina avtal, ger dig råd om juridik och står upp för dig i tvister – hela vägen.

Som medlem i Säljarnas ingår HELP Försäkring i ditt medlemskap.

HELPs jurister finns endast ett samtal bort och du slipper oroa dig över dyra juristkostnader. HELP fakturerar nämligen inte för deras arbete, det täcks av försäkringen.

Eller kontakta oss så berättar vi mer info@saljarnas.se / 08-617 02 00