HemAnställning & trygghetBliwa

Bliwa

Medlemsförsäkringar

Som ny medlem får du kostnadsfritt ett startpaket med försäkringar dina tre första månader. Startpaketet innehåller en olycksfallsförsäkring, livförsäkring och sjukförsäkring. Som yrkesaktiv medlem får du även ett tillägg till din inkomstförsäkring som förlänger tiden med ersättning om du skulle bli arbetslös. Försäkringarna erbjuds via Bliwa. 

Efter den kostnadsfria perioden får du en betalningsavi från Bliwa. Om du betalar fortsätter försäkringarna att gälla, annars avslutas försäkringarna automatiskt. 

På https://www.bliwa.se/saljarnas kan du läsa mer om villkoren för erbjudandet och hur försäkringarna fungerar. 

Om du är yrkesaktiv medlem hos oss ingår en inkomstförsäkring i medlemskapet. Den ger ett bättre ekonomiskt skydd om du skulle bli ofrivilligt arbetslös. Vår inkomstförsäkring skyddar upp till 50 000 kronor i som längst 60 dagar. Du kan också välja att teckna tillägg som försäkrar en högre inkomst och förlänger tiden med ersättning. Dina första tre månader ingår ett tillägg i din inkomstförsäkring som förlänger tiden med ersättning. 

På https://www.bliwa.se/saljarnas kan du läsa mer om villkoren för erbjudandet och hur försäkringarna fungerar.

Guidning

Tycker du att försäkringar är krångliga och svåra att överblicka? Bliwa är vår samarbetspartner som gärna hjälper dig att förstå vilket skydd du har och vilka försäkringar som kan passa din livssituation. 

Partnersida

På https://www.bliwa.se/saljarnas finns mer information om försäkringarna och fullständiga villkor. Här finns också Bliwas behovsguide, en digital tjänst där du får ett antal behovsfrågor som ligger till grund för en personlig rekommendation. Du kan välja att köpa nya försäkringar direkt i guiden eller att få hela din rekommendation via mejl.  

Logga in på Mina sidor 

På Mina sidor hittar du all information om dina försäkringar hos Bliwa. Här kan du både ändra omfattningen på dina befintliga försäkringar och lägga till nya. Du kan även anmäla en skada och följa dina befintliga ärenden.  
 

Kontakta Bliwa

Behöver du hjälp med något eller vill du bolla ditt försäkringsskydd med en specialist? Tveka inte att höra av dig till Bliwa på telefon 08-696 22 80 eller kund@bliwa.se