Chat with us, powered by LiveChat Rabatter & Förmåner - Säljarnas
HemMedlemskapRabatter & Förmåner

Rabatter & Förmåner

Som medlem i Säljarnas Riksförbund får du en mängd olika rabatter och förmåner som sparar pengar och gör ditt liv enklare. Dessa förmåner inkluderar rabatter på högkvalitativa produkter och tjänster, endast för medlemmar. Oavsett om du letar efter specialerbjudanden på resor, shopping, utbildningar, hälsokontroller eller mer, har vårt medlemsprogram allt du behöver för att få ut det mesta av livet.
Gå med idag och gör ditt liv enklare!

Förmåner

HELPs juristförsäkring

HELPs juristförsäkring är en trygghet som ingår i ditt medlemskap, eftersom alla våra medlemmar ska vara juridiskt trygga i både arbetsliv och privatliv. I juridiska frågor som gäller ditt jobb kan du därför vända dig till Säljarnas arbetsrättsjurister och i privatlivet vänder du dig till HELP för att få hjälp av deras jurister. 

Med juristförsäkringen betalar du inget timarvode och kan använda juristerna i obegränsat antal timmar. Med en jurist i ryggen slipper du t. ex. bli blåst på ersättning för flygförseningen, hyra otryggt i andra hand, chansa på ett hemsnickrat samboavtal eller stå ensam om du blir utsatt för ID-stöld. Juristen finns också vid din sida om ett ärende går till domstol, som när ditt ex bråkar om barnen eller när du kämpar mot Försäkringskassan om rätt sjukpenning. Försäkringen är verkligen uppskattad av våra medlemmar, det visar kundnöjdheten om hela 98 % på.

Söderberg&Partner

För att få till de mest aktuella och de bästa förmånerna så samarbetar vi med Söderberg&Partner och erbjuder deras förmånsportal för våra medlemmar. Genom portalen får du rabatter och förmåner inom flera olika kategorier som:

  • Hem & Fritid
  • Elektronik & Telefoni
  • Resor & Transport
  • Sport & Hälsa
  • Accessoarer & Kosmetika

BLIWA inkomstförsäkring

Som ny medlem får du kostnadsfritt ett startpaket med försäkringar dina tre första månader. Startpaketet innehåller en olycksfallsförsäkring, livförsäkring och sjukförsäkring. Som yrkesaktiv medlem får du även ett tillägg till din inkomstförsäkring som förlänger tiden med ersättning om du skulle bli arbetslös. Försäkringarna erbjuds via Bliwa. 

Efter den kostnadsfria perioden får du en betalningsavi från Bliwa. Om du betalar fortsätter försäkringarna att gälla, annars avslutas försäkringarna automatiskt. 

På https://www.bliwa.se/saljarnas kan du läsa mer om villkoren för erbjudandet och hur försäkringarna fungerar. 

Kostnadsfri modern hälsokontroll via LifeComp

Hälsan påverkar både arbete och fritid. Exempelvis stress och dålig sömn stärker din produktivitet markant. För den genomsnittlige säljaren kan effekten av en bättre hälsa ofta öka produktiviteten med över 25%. För att inte tala om vad en bra hälsa innebär för din livskvalitet.

Säljarnas samarbetar nu med LifeComp som ger dig som medlem:

  • Kostnadsfritt abonnemang på Hälsokontroll Digital (värde 990 kr)
  • Prisgaranti på alla blodprover

LifeComp gör en avancerad nulägesanalys på din hälsodata och hittar vad just du bör prioritera. Superenkelt!

Logga in på Mina sidor för att ta del av erbjudandet.

Rabatter

Rabatterade priser på utbildning

I samarbete med IHM erbjuder vi dig som medlem 15% rabatt på utbildningarna:

(Klicka på utbildningarna för att läsa mer)

Rabatterade priser på aktiviteter

I samarbete med Långholmen Kajak erbjuder vi dig som medlem 15% rabatt på kajak och SUP.

Långholmen kajak vill göra det möjligt för alla att se Stockholm från sin vackraste sida – från vattnet! Vid vår kajakuthyrning i Stockholm kan du hyra kajak oavsett om du är nybörjare eller om du har paddlat förut. Det natursköna området och det lugna vattnet kring Långholmen, Reimersholme och Södermalm, är den ideala platsen för kajakpaddling.

Rabatten gäller för singel kajak, dubbel kajak samt SUP.