HemOm säljarnasKontakta ossSmåland

Småland

Om ditt postnummer börjar på 32-36, 38-39 eller 55-57 tillhör du Säljarnas avdelning Småland.

Om du bor i en region vars postnummer börjar på 32-36, 38-39 eller 55-57, har du en gyllene chans att gå med i Säljarnas avdelning Småland – din väg till säljsuccé!

Höj din karriär till nästa nivå med Säljarnas avdelning Småland!

Här på Säljarnas sätter vi kunskap och träning främst, och vi ser till att våra medlemmar är välutrustade för att briljera på arbetsmarknaden. 

Till alla våra kära medlemmar, vi vill att ni vet att er röst räknas. Vi uppmuntrar er att ta kontakt med styrelsen närhelst ni har idéer, feedback eller bara vill diskutera era visioner för Säljarnas avdelning Småland. Ni är hjärtat i vår organisation, och det är genom er insats som vi växer och blomstrar.

Vi söker nu passionerade individer att förstärka vår avdelningsstyrelse. Som förtroendevald hos oss får du möjligheten att inte bara påverka förbundets riktning, utan också forma de inspirerande aktiviteter och evenemang som vi erbjuder.

Men det slutar inte där!

Att vara en del av vår styrelse är inte bara ett tecken på ledarskap – det är också en värdefull merit som skiner ljust på ditt CV. Genom detta uppdrag kommer du att få tillgång till ett dynamiskt nätverk av branschkollegor, öppna dörrar till unika karriärmöjligheter och sätta dig i förarsätet för din egen framgångshistoria inom försäljning.

Tveka inte. 

Anslut dig till oss på Säljarnas avdelning Småland och forma din framtid inom säljbranschen!

Ordförande

Daniel Fransén
076-3381577
daniel.fransen@distansakademin.se

Ledamöter

Linus Rudbeck
0762327494

Mirza Ribic

0760199000