Chat with us, powered by LiveChat Som medlem hos Säljarnas har du tillgång till säljcoach | Säljarnas.se
HemKarriär & utvecklingCoachning & Rådgivning

Coachning & Rådgivning

Säljarnas ger dig som medlem tillgång till två av Sveriges mest meriterade säljcoacher:

Tomas Ohlin

Med över 30 års erfarenhet av att utveckla säljare och ledare har vår säljcoach Tomas Ohlin skapat framgång för tusentals säljare över Norden. Som medlem får du tillgång till Tomas via ”fråga säljcoachen”.

Engagemang och vilja är det grundläggande för att lyckas i rollen som säljare, lägg till säljstruktur och taktik, då blir det världsklass.

Tomas återkommer ofta till jämförelsen med idrottsvärlden. Kunskap om hur det ska tränas, konkurrenterna och ett gediget personligt träningsschema, då kommer medaljerna!

Hur ofta tränar du? Eller är det bara match som gäller! Säljare vet väldigt ofta vad som behöver göras och hur det ska göras, problemet är bara att man inte gör det…

Om du vågar, ta upp tråden med Tomas, du kommer att få svar väl värda att använda för att nå dit du vill!

Utöver den stöttning Tomas ger dig som medlem genomför han rena säljutbildningar med allt från kortare föreläsningar till terminsupplägg. Bygger och driver utbildningsakademier åt organisationer och verksamheter till att vara personlig coach och mentor.

Helena Lehmus

Helena är en rutinerad förhandlare som tidigare arbetat med flertalet nationella bolag och som numera syns som en framträdande profil i svensk media, där hon delar med sig av sin kunskap i försäljning och sina resonemang kring vilken kompetens som krävs på marknaden idag. 

Helenas mål är att med framgångsrika metoder pusha privatpersoner och företagsanställda att våga sälja mer – och framför allt att tycka att det är kul. Att våga gå in i förhandlingar och att lyckas hitta en balans mellan vad som anses som gåpåig, aggressiv försäljning och vad som är effektivt och proffsigt affärsmässigt. Helena lär ut alla de tekniker som krävs för att få en kund, göra ett sälj och att få igenom önskemål. Alltifrån inledning till möte, till avslut. Tekniker som under flera år dubblerat Helenas egen försäljning – år efter år efter år!

Genom Säljarnas säljcoach får du råd och tips hur du kan utveckla din säljkompetens. Söker du svar på de vanligaste utmaningarna vi som säljare kan ställas inför ger vi dig tillgång till en bank av tips och idéer – se närmare på ”Säljarnas vanligaste utmaningar”. Söker du mer specifika svar på frågor kring just din utmaning och vill ha en direkt hjälp med det så har du tillgång till en egen säljcoach – se mer under ”Fråga säljcoachen”.