Webinar – Förstå kundens köplogik och lyckas med din försäljning med Anders Karlström

Dag tisdag 17 oktober 2023

Tid 14.00

Plats Distans

Missade du webinaret och vill ta del av det i efterhand? Då har vi nu en länk till er som vill se. Fyll i formuläret här nedan så kommer du få ett mejl med länken skickad till dig.

Asset 35

Förstå Kundens Köplogik och Lyckas med Din Försäljning

Datum: 17:e oktober

Tid: 14:00

Välkommen till ett transformerande webinar!

I en alltmer konkurrensutsatt marknad är det avgörande att skilja sig ut och riktigt förstå vad kunden söker. Därför är vi stolta över att presentera ett exklusivt webinar som är designat för att ge dig de verktyg och insikter du behöver för att förstå kundens köplogik och optimera din försäljning.

Vad du kommer att lära dig:

  • Kundens Perspektiv: Utforska vad kunden vill köpa, hur de vill köpa, och vilka kriterier som styr deras beslut.
  • Risk och förändring: Förstå skillnaderna mellan köp- och säljprocesser som innebär hög respektive låg risk och grad av förändring för kunden.
  • Strategiska insikter: Ta del av konkreta strategier och tips för att anpassa din säljprocess och skapa lönsamma och hållbara affärer.

Möt vår expert: Anders Karlström

Anders är en erfaren Senior Sales Consultant på Mercuri International AB med en djup passion för försäljning och kundrelationer. Han kommer att dela med sig av sin gedigna kunskap och erfarenheter, samt svara på dina frågor för att säkerställa att du kan omsätta teori till praktik.

För vem?

Detta webinar är kostnadsfritt och perfekt för alla som jobbar med försäljning och är intresserad av att fördjupa sin kunskap inom både försäljning och kundrelationer.

Anmäl dig nu!

Boka din plats idag för att säkerställa din deltagande i detta inspirerande och insiktsfulla webinar. Ta steget att förstå dina kunder bättre och ta din försäljning till nya höjder! Dagen innan webinaret, kommer du få en länk skickad till dig via mail där webinaret kommer hållas LIVE.

Vi ser fram emot att välkomna dig den 17:e oktober!

Sista anmälningsdagen är förbi.