Välkommen till frukostseminarium i Borås

Dag fredag 17 november 2023

Tid 07.00-08.00

Plats Annelundsvillan Konferens & Event Annelunds parkväg 6, 503 42 Borås

Ni är hjärtligt välkomna till vårt kommande frukostseminarium i Borås, i samarbete med Säljarnas den 17 november! Vi börjar dagen kl 07.00 tillsammans med en läcker frukost samtidigt som vi diskuterar de utmaningar som ofta dyker upp i vår vardag som säljare. Detta är en möjlighet att dela erfarenheter och insikter med andra i branschen.

Under seminariet kommer vi även att ta en närmare titt på det centrala ämnet anslutning och dess betydelse för våra framsteg som säljare. Dessutom kommer vi att ge er en lättförståelig översikt av den spännande världen av artificiell intelligens (AI) och hur denna teknologi förväntas påverka framtidens säljarlandskap. Säljbranschen utvecklas snabbt och det är viktigare än någonsin att man är med i facket!  

Vi bjuder inte bara på mat och tankeväckande diskussioner, utan även på trevligt sällskap. Detta evenemang ger er en möjlighet att bygga relationer och utbyta idéer med andra branschkollegor. Vi ser fram emot att möta er och dela denna givande morgon tillsammans. Så ta med aptiten för både frukost och givande samtal!

Eventet kommer vara ungefär 1 timma, beroende på hur många vi blir.

Sista anmälningsdagen är förbi.