Lär dig lyssna (och kanske bli lyssnad till)

Dag onsdag 18 maj 2022

Tid 18:30 - 20:00

Plats Helio GT30 - Coworking & Mötesrum Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

Inför arbetet med boken Men, lyssnar du? gjorde journalisten Kate Murphy intervjuer med några av världens ledande experter från olika yrkesområden där öronen är det viktigaste verktyget: CIA-agenten som förhört terrorister, fokusgrupp-nestorn som varit med och tagit fram några av de mest framgångsrika produkterna genom tiderna, bartendrar, radioproducenter och en amerikansk möbelförsäljare som slår säljrekord på säljrekord utan att knappt säga ett ord till sina kunder.

Hör henne i ett samtal med psykologen Jonas Mosskin om lyssnandets förlorade konst. Förlorad? Ja, vi har aldrig haft så många möjligheter att berätta om vad vi gör, hur vi känner och vilka vi är. Men samtidigt har vi aldrig lyssnat mindre på vad våra medmänniskor faktiskt säger. 

Hur kommer det sig att vi blivit så här döva – fast vi vet att det gör oss ensammare, deppigare och mer intoleranta än någonsin förr? Låt oss påbörja en lyssnandets revolution, och vi börjar med oss själva!

Samtalet hålls på engelska.

Med kampanjkod LYSSNA kan man köpa biljett till evenemanget för 125 kronor i stället för 150kr och få 10% rabatt på boken (fraktfri leverans till sista maj i Volanteshop)