Föreläsning om tjänstebilar

Dag torsdag 11 april 2024

Tid 18:00

Plats Hotell Eggers, Drottningtorget 2-4, 411 03 Göteborg

Välkommen till föreläsningen den 11 april 2024, där vi bjuder in dig att delta i en informativ kväll med fokus på tjänstebilar. Evenemanget börjar klockan 18:00 på Hotell Eggers, och vi är glada att ha Erik Bergsten från CarPay Fleet med oss för att dela med sig av nyheter och svara på aktuella frågor inom området tjänstebilar.

För att säkerställa din plats, vänligen anmäl dig med OSA senast 4 dagar före evenemanget. Detta ger oss möjlighet att planera och organisera en givande kväll för alla deltagare.

Under mötet kommer du att få detaljerad information om nuvarande förhållanden för tjänstebilar. Erik Bergsten kommer att belysa ämnen som TCO jämfört med prisbasbelopp och skillnaderna mellan traditionella bilar och elbilar. Vi uppmuntrar också deltagare att skicka in sina frågor vid anmälan för att säkerställa att alla relevanta ämnen täcks.

Vi vill göra kvällen ännu trevligare genom att bjuda på kaffe och smörgås. För våra medlemmar och de som blir medlemmar på plats är avgiften fri. För övriga deltagare är avgiften 100 kr.

Datum: 11 april 2024
Plats: Hotell Eggers
Tid: 18.00

Sista anmälningsdagen är den 7 april.

Vi ser fram emot en givande och lärorik kväll tillsammans med dig. Varmt välkommen!