Välkommen Sofia!

2022/09/23

Vi säger varmt välkommen till vår nya förbundsjurist Sofia Rudhede. Sofia kommer senast från förvaltningsrätten där hon arbetat som notarie och innan det handläggare på a-kassan.

Välkommen till oss på Säljarnas Sofia! Vad gör du helst en ledig dag?

På en ledig dag spenderar jag gärna min tid ute i naturen med min Sambo Harry och hunden Sickan. Jag har även ett stort intresse för mat och testar gärna nya restauranger.

Vad ser du mest fram emot med att börja jobba på Säljarnas?

Att få möta medlemmar och lära mig mer om olika branscher och företag som dom kommer ifrån. Sen självklart att kunna hjälpa till och hitta lösningar på problem som kan ha uppstått.

Vad är dina styrkor som jurist?

Jag är bra på att lyssna och sätta mig in i din situation för sen kunna få ihop en berättelse och hitta lösningar. Sen skulle jag även säga att jag är ordningsam och noggrann.  

Vad kan man som medlem kontakta er jurister om?

Det är väldigt brett. Det kan tillexempel handla om att granska ditt anställningsavtal för att se till att det inte står något som kan förstöra för dig längre fram. Frågor rörande din anställning i olika situationer så som uppsägning, föräldraledighet eller om ditt företag köps upp. Du kan alltid kontakta oss om du tvekar på vad vi kan hjälpa dig med. Ring 08-617 02 00 eller mejla info@saljarnas.se så hjälper vi dig.