Digitalisering

12 AI-verktyg för att öka försäljningsengagemanget

2023/04/26

Artificiell Intelligens (AI) har nu blivit en nödvändighet för försäljningsteam för att förbättra effektiviteten och engagemanget. Det finns många AI-baserade verktyg som kan hjälpa till att automatisera och optimera försäljningsprocessen. Vi har listat 12 som kan hjälpa dig att öka försäljningsengagemanget. 

Men hur fungerar det egentligen med AI och försäljningsengagemang?

Det finns flera olika bitar och delar som AI kan stödja och hjälpa till med för att öka försäljningsengagemanget. Majoriteten av verktygen är kopplade till att förbättra antalet, bearbetningstakten och kvalitén på dina leads. 

Bli inspirerad och se över din process med någon av nedan AI-verktyg. 

 1. SmartLead – En AI-baserad plattform för att generera kvalitativa leads. (https://smartlead.ai/), baserat i USA.
 2. Apollo – En AI-driven försäljningsplattform för att automatisera säljaktiviteter och öka engagemang. (https://apollo.grsm.io/), baserat i USA.
 3. Reply – Ett AI-baserat verktyg för automatisering av e-postmeddelanden och öka försäljningspipeline. (https://get.reply.io/), baserat i Litauen.
 4. Outplay – En AI-baserad försäljningsplattform för att automatisera försäljningsprocessen och öka engagemang. (https://outplayhq.com/), baserat i Indien.
 5. Woodpecker – Ett AI-baserat verktyg för automatiserad e-postmarknadsföring för att öka öppningsfrekvens. (http://woodpecker.co/), baserat i Polen.
 6. CadenceIQ – En AI-baserad försäljningsplattform för att skapa en effektiv försäljningsprocess och öka intäkterna. (https://cadenceiq.ai/), baserat i USA.
 7. Buzz – En AI-baserad plattform för att förbättra säljprognoser och effektivisera försäljningsprocesser. (https://www.buzz.ai/), baserat i USA.
 8. Kixie – En AI-baserad plattform för att automatisera försäljningstelefon och öka effektiviteten. (https://www.kixie.com/), baserat i USA.
 9. Meetz – En AI-baserad plattform för att förbättra säljprognoser och effektivisera försäljningsprocessen. (https://meetz.ai/), baserat i USA.
 10. Saile – En AI-baserad plattform för att automatisera försäljningsprocessen och öka intäkterna. (https://saile.ai/), baserat i USA.
 11. Amplemarket – En AI-baserad plattform för att automatisera försäljningsprocessen och öka engagemang. (https://amplemarket.com/), baserat i USA.
 12. BreakCold – En AI-baserad plattform för att identifiera och kontakta potentiella kunder och öka försäljningsengagemang. (https://breakcold.com/), baserat i USA.