Personlig utveckling

Snitsa till dina internationella offerter med AI!

2024/01/21

Skriver du typ 98 procent av alla dina offerter på svenska och känner att du blir osäker när du helt plötsligt måste få ur dig en på till exempel engelska? Här får du tips om tre gratis AI-verktyg som kan hjälpa dig.

Är du en av dem som inte provat att använda dig av AI än? Då är det hög tid att lära dig nyttja de fantastiska hjälpmedel som finns tillgängliga och som verkligen kan underlätta din vardag. 

Låt oss ta offerten som du helt plötsligt måste skriva på till exempel engelska. Istället för att gå omkring och ha ångest och försöka komma ihåg hur det var man gjorde så kommer här tips på tre riktigt bra AI-verktyg som kan hjälpa dig. Alla är gratis och levererar det du behöver på några sekunder. Låter det för bra för att vara sant? Prova själv så får du se!

Gå in på denna översättningssida och klistra in texten från din svenska offert eller skriv in det du vill få med i din nya offert. Sen klickar du i det språk du vill få texten översatt till. Språknivån på det översatta är hög och du kan även skriva direkt i den översatta texten och få grammatiskt riktiga förslag på fortsättning av meningen. Ett antal översättningar per dag är gratis. Därefter krävs att du uppgraderar dig till betalversionen.

Bing är Microsofts AI-assistent. Klicka på den lilla blå chat-rutan och i rutan nedtill skriver du in det du behöver hjälp med, till exempel ”Skriv en offert på engelska …”

Några sekunder senare har Bing levererat en offert, på engelska, snyggt uppställd och bara för dig att komplettera med det branschspecifika!

Registrera ett gratis-konto om du inte redan har gjort det och precis som i Bing skriver du ner vad du vill få ut i frågan. Du kan självklart skriva på svenska och experimentera med hur du skriver in och vad du får ut för resultat.

Lycka till!