Säljtips

Maximera din säljpotential från hängmattan

2023/06/08

Sommartid är synonymt med avkoppling och ledighet, men det betyder inte att du måste stänga av din professionella utveckling. Medan du njuter av sol och semester kan du också hålla igång din säljkarriär och fortsätta växa som proffs.

Här är nio fantastiska poddar som inte bara kommer att hjälpa dig att slappna av utan också utveckla dina försäljningsfärdigheter under semestern. Ta med dig din favoritdryck, slå dig ner på stranden eller i hängmattan vid poolen och njut av en inspirerande lyssningsupplevelse som kommer att göra din semester ännu mer givande!

Nio poddar som tar dig till nästa nivå som säljare

Säljmorsorna – Försäljning är avgörande för ett bolags överlevnad. Ändå är säljare ett yrke som vi i Sverige generellt sett inte känner stolthet att tillhöra och inte heller något som barn drömmer om att bli. Varför är det så? Och varför är det så få kvinnor som vill arbeta som företagssäljare?

Säljmorsorna hittar du här!


Stjärnsäljarpodden – Säljpodd som leds av Tomas Wesander och Philip Gozzi som diskuterar försäljning utifrån relevanta teman. Bjuder även in gäster som delar med sig av sina erfarenheter.

Säljpodden – Podd som drivs i samarbete med Säljarnas Riksförbund. Intervjuer med profiler som delar med sig av kunskap inom sitt expertområde.

Sälj- och marknadspodden – Podd som handlar om både sälj och marknadsföring. Skapas av Business Reflex, programledare är Anders Hermansson och Lars Dahlberg. Podden innehåller tips och råd för dig som vill nå nya digitala köpare.

Sälj- och kommunikationspodden – Podd som drivs av Daniel Magnusson och Michael Kröger som utbildar och coachar i försäljning, ledarskap och kommunikation. I den här podden har de ett brett perspektiv på försäljning, så podden är även relevant för dig som till exempel vill lära dig att sälja in en idé till kollegor bättre.

Förhandlingspodden – Podd som drivs av Carl Fhager på MAQSAvdokatbyrå. Carl intervjuar gäster och diskuterar spännande case. Här får du tips på hur du vässar din förhandlingsteknik.

Framgångspodden – Nordens största intervjupodd. Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörerna, idrottsprofilerna och artisterna. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.

The Sales Hacker Podcast – Sales Hacker Podcast är på engelska och utformad för att ge dig tydliga, praktiska insikter om B2B-försäljning. Varje tisdag samlas de bästa säljcheferna, investerarna och grundarna runt säljbordet för att bryta ner säljstrategier, få dig att tänka till och hjälpa dig att nå dina säljmål!

Voice of Value – Voice of Value är också en podcast på engelska och den riktar sig till sälj- och marknadsföringschefer. Genom att höra berättelser från framgångsrika säljare, marknadsförare och företagsledare får du tips och råd om hur du kan förstärka och bygga ditt eget varumärke.