Säljtips

Aktuell lista: 11 svenska och 8 internationella säljpoddar

2023/11/24

Låt dig inspireras på vägen till jobbet, på gymmet, i tvättstugan! Här är en aktuell lista på 19 säljpoddar till dig som vill trimma försäljningen så här i slutspurten av 2023.

Att lyssna på säljpoddar är ett smidigt sätt att hålla dig uppdaterad kring nya trender, få tips på hur du slipar på olika säljtekniker och inspireras av andra säljare. Här listar vi våra favoriter!

 1. Säljmorsorna
  Anna-Karin Andersson och hennes gäster ger dig inspiration och motivation för att bli en bättre försäljare. De delar med sig av sina egna erfarenheter av att starta, driva och växa sin egen försäljningsverksamhet, samt tipsar om hur du kan utveckla dina färdigheter, tänkande och personlighet som försäljare.
 2. Säljpodden
  Podden för dig som säljare, säljchef, marknadsförare och företagare. Leonard Johansson tar upp ämnen inom försäljning och marknadsföring.
 3. Säljkulturpodden
  Martin Stenport intervjuar Sveriges bästa säljare som säljer med hjärtat. Inspiration och tips oavsett om du är nybörjare eller expert.
 4. Smarketingpodden – Growth by Smarketing
  En inspirationspodd för dig vars passion är modern försäljning och marknadsföring och att få sälj och marknad att jobba som ett team med fokus på kunden.
 5. Säljdriv
  Podd med Tomas Tränkner och Magnus H Johansson om att utvecklas som säljare oavsett bakgrund.
 6. Sälj med Mikael Arndt
  Säljpodd om hur du ökar din försäljning och som ger insikter från toppsäljare och erfarna säljchefer.
 7. Miljonpodden
  Podd av Jonathan Ljungqvist som berör det affärsmässiga i att paketera sig själv och sitt eget varumärke.
 8. Sälj- & Entreprenörspodden
  Varje vecka bjuder Michel Laporte Godorn på tips och råd från tusentals möten och egna erfarenheter. Han bjuder också in experter och framgångsrika entreprenörer att inspireras av.
 9. Stjärnsäljarpodden
  Säljpodd av Tomas Wesander och Philip Gozzi som diskuterar sälj utifrån relevanta teman. Bjuder även in gäster som delar med sig av sina erfarenheter.
 10. Snacka sälj
  Säljarnas Riksförbund står bakom Snacka sälj-podden. Sista avsnittet publicerades 2020 men 338 avsnitt finns att lyssna på där många tips alltid är lika aktuella.
 11. Sälj- och marknadspodden
  Podd som handlar om både sälj och marknadsföring. Skapas av Business Reflex, programledare är Anders Hermansson och Lars Dahlberg. Podden innehåller tips och råd för dig som vill nå nya digitala köpare. 

Och åtta ledande internationella säljpoddar

För dig som vill ha lite extra grädde på moset kommer här åtta ledande internationella säljpoddar!

 1. Make It Happen Mondays
  John Barrows är en ledande B2B-försäljningstränare och grundare av JBarrows Consulting. Hans kunder inkluderar Salesforce, LinkedIn och Okta. Varje vecka ger han dig handlingsbara säljtips för att stänga fler affärer och får branschledare.
 2. Sales Gravy
  Jeb Blount är den mest sålda författaren till People Buy You och en internationellt erkänd expert på försäljning. Han anser att säljare är affärsvärldens elitidrottare. På Sales Gravy-podcasten lär Jeb dig hur du öppnar fler dörrar, stänger större affärer och vaggar din provisionskontroll.
 3. The Salesman Podcast
  The Salesman Podcast är världens mest nedladdade B2B-försäljning och säljande podcast. Barron intervjuar världens ledande försäljnings-, affärs-, motivation-, inflytande-, kroppsspråk- och psykologexperter för att ge dig den information DU behöver för att tjäna mer pengar och verkligen utvecklas i försäljning.
 4. The Ziglar Show
  Ziglar Show är professionell utveckling för dem som arbetar för något större än dem själva. Gå med värden Kevin Miller och kända gäster när de diskuterar affär, försäljning, professionell prestation, tro och Zig Ziglar-arvet om, ”Du kan ha allt i livet du vill, om du bara hjälper tillräckligt med andra att få vad de vill.” | En del av 47 miljoner nedladdningsmotiv-podcast-nätverk tillsammans med ”True Life” -podcasten (hälsa och wellness).
 5. Sell or Die
  Den bästsäljande författaren Jeffrey Gitomer och försäljningsexperten Jennifer Gluckow diskuterar konsten och vetenskapen med att sälja med de bästa ledarna inom försäljning, affär, marknadsföring och personlig utveckling.
 6. The Tim Ferriss Show
  En podd där Tim Ferriss, en författare och företagare, intervjuar kända och framgångsrika personer om hur de lever sina drömmar, hur de skapar värde och hur de övervinner utmaningar. Han ger också praktiska tips och råd om hur man kan förbättra sin produktivitet, hälsa, relationer och livskvalitet.
 7. The School of Greatness
  En podd där Lewis Howes, en författare och podcaster, samler in talanger från olika områden som har gjort stor skillnad i världen. Han delar med sig av deras historier, erfarenheter och lärdomar om hur man kan bli bättre i allt man gör.
 8. The GaryVee Audio Experience
  En podd där Gary Vaynerchuk, en affärsledare och sociala medierexpert, ger dig inspiration och motivation för att nå dina mål. Han berättar om sina egna framgångar, utmaningar och strategier för att skapa ett starkt varumärke och en stor publik. Han ger också dig verktyg och metoder för att öka din kreativitet, innovation och passion.