Lön

Lönebarometern 2022

2022/04/28

I denna rapport får du ta del av svaren på ett urval av frågorna samt lönedata för de i undersökningen mest förekommande titlarna inom försäljning - kopplat till olika branscher.

I denna rapport får du ta del av svaren på ett urval av frågorna samt lönedata för de i undersökningen m

Alltid aktuell lönestatistik, naturligtvis uppdelad i olika åldrar, branscher och säljroller. Du hittar alla marknadslöner och även fördelningen mellan fast och rörlig lön. Viktigt när du står inför din löneförhandling eller omförhandling av provision. Nyttigt även när du söker nytt arbete i en annan bransch. Som ett exempel hittar du enkelt marknadslönen för en Key Account Manager inom medicinteknik i åldersspannet 41-45 år.

I rapporten som Säljarnas gör årligen tillsammans med Försäljningschefen.se får du ta del av svaren på ett stort urval av frågor och förstås lönedata för de i undersökningen mest förekommande titlarna inom försäljning, vi har sedan kopplat det till bransch, kön och ålder. Du hittar även hur man värderar olika förmåner – kopplat till olika branscher. Har du ytterligare frågor så finns lönecoachen nära till hands för dig som är medlem!